Ποιοι είμαστε;
Ποια είναι η Renard;

Η Renard είναι μια νεοϊδρυθείσα εταιρεία που έρχεται στην ελληνική αγορά όχι μόνο για να πραγματοποιήσει ένα προσωπικό μου όνειρο δίνοντάς του σάρκα και οστά, δηλαδή να φέρει όμορφα ποιοτικά ρούχα στην αγορά, αλλά και να καλύψει μια ανάγκη.

Ως εκπαιδευτικός εδώ και πολλά χρόνια, αλλά κυρίως ως μητέρα, πάντα ήθελα να προσφέρω στο παιδί μου το καλύτερο. Έτσι, βρισκόμουν σε συνεχή αναζήτηση για υψηλής ποιότητας, κομψά ρούχα ή αξεσουάρ που ανταποκρίνονται στις καθημερινές ανάγκες και ταυτόχρονα είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Οι επιλογές ήταν περιορισμένες, πράγμα που έκανε την αναζήτηση μου ακόμα πιο δύσκολη.

Αυτό αποτέλεσε το κίνητρο ώστε να εκφράσω το πάθος μου μέσα από τη δημιουργία μιας σύγχρονης boutique παιδικής μόδας, κάνοντας το ταξίδι της αναζήτησης πιο εύκολο και αποτελεσματικό.

Σας καλωσορίζω, λοιπόν, με μεγάλη χαρά στον ιστότοπο της Renard! Εδώ σας προσφέρουμε μια επιμελημένη συλλογή κομψών παιδικών εταιριών κάτω από την ίδια στέγη, όπως παιδικά ρούχα, χειροποίητα παιχνίδια, μοναδικά αξεσουάρ και διακοσμήσεις, καθώς και όμορφα αντικείμενα για τη σύγχρονη οικογένεια.. Παράλληλα, θα βρείτε πολυτελή baby gift baskets από την ειδική σειρά: Custom by Renard.

Ελπίζω να σας εμπνεύσουμε να ονειρευτείτε και να δείτε την βάπτιση του παιδιού σας όπως εσείς θέλετε. Μπορούμε να αναλάβουμε το σχεδιασμό των προσκλήσεων και των δώρων για τους καλεσμένους σας κατόπιν συζητήσεως και παραγγελίας.

Με έμφαση στην υψηλή ποιότητα και τον μοντέρνο σχεδιασμό, στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Renard, θα συναντήσετε ταλαντούχους σχεδιαστές και διεθνώς αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα, τα περισσότερα από τα οποία εμφανίζονται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας όλες αυτές τις συλλογές, ελπίζοντας να τις αγαπήσετε και να τις δωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ !!
Η ιδρυτής και δημιουργός του

Ενημέρωση…
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.